Barion Pixel

PÁROS KEDVEZMÉNY: Foglalj két helyet bármely kurzusunkra és a második jegy árából 25% kedvezményt adunk. Részletek >>

PÁROS KEDVEZMÉNY:
Foglalj két helyet bármely kurzusunkra és a második jegy árából 25% kedvezményt adunk.
Részletek >>

A tökéletes családi baráti céges gyerkőc esemény

Egyedi igényekre szabott csoportos élményfőzés, amire mindenki emlékezni fog

A konyha összehozza az embereket

Családi, baráti események

A közös családi vacsora még finomabb, ha együtt készítitek el. Ünnepeljétek nálunk egy felejthetetlen főzéssel a  szülinapokat, névnapokat vagy csak gyertek el egy jó élményért.

Céges rendezvények

A közös feladat, a finom ételek és az együtt töltött idő összekovácsolja a csapatot. A főzés megteremti a kereteit egy izgalmas, szórakoztató programnak, és lehetőséget biztosít arra, hogy olyan oldalát is megismerjétek egymásnak, ami eddig rejtve volt.

Gyerekzsúr

Egy valóra vált álom a Hello Chefben 🙂

Megrendezzük gyermeked felejthetetlen zsúrját úgy, hogy neked a legkevesebb feladatod legyen vele. Levesszük a szervezés terhét a válladról, megtervezzük és lebonyolítjuk a bulit, neked csak az ünnepeltet és a kis barátait kell elhozni.

A gyerekek imádni fogják a közös sütést-főzést, lelkesen elfogyasztják, amit készítettek. Szülőként nincs más dolgod, mint a program végén értük jönni. Ha a gyerkőcök nem falnak fel mindent, meg is kóstolhatjátok az elkészült finomságokat.

Velünk könnyű a szervezés

Tudjuk, hogy amikor egy többrésztvevős eseményt szervezel, nem vagy könnyű helyzetben. Ha mindent egyedül kell megoldanod, az rengeteg idő és stressz lehet. Nálunk garantáltan felejthetetlen élmény vár, és a szervezés terhét is levesszük a válladról.

Minden
egy helyen

Biztosítjuk a helyszínt, az eszközöket, a hozzávalókat, sőt, egy profi séfet is, aki koordinálja a csapatot és a konyhai sürgölődést. Így nincs más dolgotok, mint eljönni és élvezni a főzést.

Gondoskodunk az élményről

A menün a résztvevők igényeihez igazított ínycsiklandó fogások lesznek. Szükség esetén külön készülünk az allergiások számára is, hogy mindenki részt tudjon venni a kóstolásban is.

Közös főzés után
közös evés

Természetesen miután megdolgoztatok a finom falatokért, éttermünkben el is fogyaszthatjátok őket, miközben nagyokat nevetve felidézitek a főzés legjobb pillanatait.

A szervezés itt indul

Töltsd ki az űrlapot és vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy utána személyesen tudjunk egyeztetni. A személyes egyeztetés után teljesen az igényeitekre szabott programot és árajánlatot tudunk adni.

szervezes

Itt érhetsz el bennünket

Ha bármilyen kérdésed vagy kérésed van, keress minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken. Bízunk benne, hogy hamarosan Veled is együtt főzhetünk valami finomat.

Használjátok ki páros kedvezményünket!

Gyertek ketten, baráttal, barátnővel, házastárssal vagy kollégával, mi pedig a második jegy árából 25% kedvezményt adunk nektek.

Foglalj legalább két főre és a kedvezményt azonnal jóváírjuk a pénztár oldalon.