Barion Pixel

PÁROS KEDVEZMÉNY: Foglalj két helyet bármely kurzusunkra és a második jegy árából 25% kedvezményt adunk. Részletek >>

PÁROS KEDVEZMÉNY:
Foglalj két helyet bármely kurzusunkra és a második jegy árából 25% kedvezményt adunk.
Részletek >>

A tökéletes családi baráti céges esemény

Egyedi igényekre szabott csoportos élményfőzés, amire mindenki emlékezni fog

A konyha összehozza az embereket

Családi, baráti események

A közös családi vacsora még finomabb, ha együtt készítitek el. Ünnepeljétek nálunk egy felejthetetlen főzéssel a  szülinapokat, névnapokat vagy csak gyertek el egy jó élményért.

Céges rendezvények

A közös feladat, a finom ételek és az együtt töltött idő összekovácsolja a csapatot. A főzés megteremti a kereteit egy izgalmas, szórakoztató programnak, és lehetőséget biztosít arra, hogy olyan oldalát is megismerjétek egymásnak, ami eddig rejtve volt.

Gyerekzsúr

Egy valóra vált álom a Hello Chefben 🙂

Megrendezzük gyermeked felejthetetlen zsúrját úgy, hogy neked a legkevesebb feladatod legyen vele. Levesszük a szervezés terhét a válladról, megtervezzük és lebonyolítjuk a bulit, neked csak az ünnepeltet és a kis barátait kell elhozni.

A gyerekek imádni fogják a közös sütést-főzést, lelkesen elfogyasztják, amit készítettek. Szülőként nincs más dolgod, mint a program végén értük jönni. Ha a gyerkőcök nem falnak fel mindent, meg is kóstolhatjátok az elkészült finomságokat.

Velünk könnyű a szervezés

Tudjuk, hogy amikor egy többrésztvevős eseményt szervezel, nem vagy könnyű helyzetben. Ha mindent egyedül kell megoldanod, az rengeteg idő és stressz lehet. Nálunk garantáltan felejthetetlen élmény vár, és a szervezés terhét is levesszük a válladról.

Minden
egy helyen

Biztosítjuk a helyszínt, az eszközöket, a hozzávalókat, sőt, egy profi séfet is, aki koordinálja a csapatot és a konyhai sürgölődést. Így nincs más dolgotok, mint eljönni és élvezni a főzést.

Gondoskodunk az élményről

Hogy könnyebb legyen a tervezés, előzetesen összeállított  menükből tudtok választani. Szükség esetén külön készülünk az allergiások számára is, hogy mindenki részt tudjon venni a kóstolásban is.

Közös főzés után
közös evés

Természetesen miután megdolgoztatok a finom falatokért, éttermünkben el is fogyaszthatjátok őket, miközben nagyokat nevetve felidézitek a főzés legjobb pillanatait.

Nézzük a részleteket

Konyhánk befogadóképessége körülbelül 20-22 fő, ha nálunk terveztek csapatépítést, baráti vagy családi programot, ez a maximális létszám, amivel számolhattok. 

Az élményfőzések időtartama 3 óra, ami már a közös étkezést is magába foglalja. Az alapprogramot igény szerint ki tudjuk egészíteni borkóstolóval, de ha ennél vagányabb, egyedi elképzelésetek lenne (whisky, sajt, sonka kóstoló), azt is szívesen megszervezzük nektek.

Kezdési időpontok ebéd esetén 11:00 óra, vacsora főzésénél 17:00 óra.

Mennyibe kerül az élményfőzés?

Az élményfőzések ára 12-22 főig 18.500 Ft+áfa/fő, 12 fő alatti létszám esetén fix ára van a programnak, ami 200.000 Ft+ áfa

Az ár tartalmazza:

  • 3 órás főzést privát séfünk vezetésével,
  • minden szükséges konyhai eszköz/gép és alapanyag beszerzését, előkészítését,
  • a menüsor receptjeit nyomtatott formában,
  • közös étkezést a program végén,
  • alkoholmentes italok (szűrt víz, limonádé, szörp), valamint kávé korlátlan fogyasztását


Alkoholos italokat nem tartalmaz a csomag, egyedi igény alapján tudunk bort biztosítani a rendezvényre. 

Foglald le most az időpontod!

A lehetséges időpontok miatt kérünk, hogy időben vedd fel velünk e-mailben a kapcsolatot a info@hello-chef.hu címen, mert az, hogy a naptárunk üres, nem jelenti azt, hogy van is kapacitásunk a program megtartására.

Maradt még kérdésed?

Ha felmerült benned bármi további kérdés, vagy az általunk kínált lehetőségektől eltérő igényed lenne, akkor keress minket bizalommal az űrlap kitöltésével.

szervezes

Használjátok ki páros kedvezményünket!

Gyertek ketten, baráttal, barátnővel, házastárssal vagy kollégával, mi pedig a második jegy árából 25% kedvezményt adunk nektek.

Foglalj legalább két főre és a kedvezményt azonnal jóváírjuk a pénztár oldalon.