Barion Pixel

PÁROS KEDVEZMÉNY: Foglalj két helyet bármely kurzusunkra és a második jegy árából 25% kedvezményt adunk. Részletek >>

PÁROS KEDVEZMÉNY:
Foglalj két helyet bármely kurzusunkra és a második jegy árából 25% kedvezményt adunk.
Részletek >>

Ajándékozz élményt

Lepd meg szeretteidet, barátaidat Hello Chef Voucherrel!

Hello Chef Voucher

Ha szeretnél egy felejthetetlen élményt ajándékozni, akkor ez tökéletes meglepetés lesz.

A megajándékozott maga döntheti el, hogy mikor és melyik kurzusunkon vesz majd részt, így garantáltan személyre szabott élményben lesz része, amiért hálás lesz Neked.

Egy voucher egy fő számára, egy alkalomra szóló részvételt biztosít, az ára 22.000,-Ft.

Egy szuper ajándék minden alkalomra

A Hello Chef Voucher tökéletes választás minden alkalomra, annak is, aki egy igazi konyhatündér, és annak is, aki csak ismerkedik a gasztronómia rejtelmeivel. A konyhában átélt élmények és a mennyei ételek sokáig emlékezetesek maradnak, ráadásul a recepteket elővéve újra és újra felidézhető lesz az emlék.

A választás az ajándékozotté

Ajándékozottad maga választhat időpontot és tematikát, így biztosan a saját kedvenceit főzheti meg nálunk a számára megfelelő időpontban.

Az élmény felbecsülhetetlen

A konyhában átélt élmények és a mennyei ételek még sokáig emlékezetesek maradnak, ráadásul a recepteket elővéve újra és újra felidézhető lesz az emlék.

Az érzékenység nem akadály

A programok során használunk allergén alapanyagokat, ilyenek például az olajos magvak, a tejtermékek, a tojás, a glutén, stb. Így kérjük, hogy amennyiben az ajándékozottnak ételintoleranciája van, a jelentkezéssel egyidejűleg tájékoztasson erről minket, és mi megpróbálunk számára megfelelő alternatíváról gondoskodni.

Ajándékozottad ilyen programok közül választhat

A voucher szabadon felhasználható az összes alapáras programunkra, értékegyeztetéssel pedig bármelyik alkalomra beváltható.

Egy falat India

A Hello Chef-ben arra vállalkozunk, hogy az indiai konyha elképesztő sokszínűségből bemutassunk néhány falatot.
ÉRDEKEL >>

Mamma mia!

Elérkeztünk a népszerű olasz tematikájú kurzusaink következő állomásához, ahol a rizottó kap főszerepet.
ÉRDEKEL >>

Pasta and more

Moreno csavart egyet a Hello Pasta kurzuson, így született ez a workshop. Ha eljössz, nem csak az olasz tojásos tészta készítését lesheted el séfünktől, de ...
ÉRDEKEL >>

Thai Kaland

Ismét egy olyan kurzussal érkezünk, ami ízekben és élvezeti értékben is bővelkedik. Ezúttal Thaiföldre ízutazunk, tartsatok velünk.
ÉRDEKEL >>

Hello Pasta II. Salsa!

Az olasz tészta rejtelmei után Moreno most a szószok világába kalauzol minket. Ha már kisujjadban a tésztakészítés, ne hagyd ki a Salsa kurzusunkat!
ÉRDEKEL >>

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Itt találod az ajándékutalvánnyal kapcsolatos leggyakrabban felmerülő kérdéseket. Ha nem találtál választ, akkor KATTINTS IDE és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot, a neked tetsző kurzust, és kattints a jelentkezés gombra. Kezdd el a vásárlási folyamatot, a kosár oldalon add meg az utalványon szereplő egyedi kódot, majd fejezd be a vásárlást. Amennyiben a voucher értéke kevesebb, mint a kiválasztott programé, a különbözetet online tudod kiegyenlíteni. Ezután figyeld a postafiókod, oda fog érkezni a visszaigazolás. Egy kódot csak egyszer lehet felhasználni, ezért figyelj, nehogy illetéktelenek kezébe kerüljön az utalványod. Ha nem sikerül a beváltás, valószínűleg vagy lejárt a kód, vagy már korábban felhasználásra került.    

Ajándékutalvány vásárlásra a weboldalon keresztül van lehetőség, a vásárolni kívánt darabszámot tedd a kosaradba, majd menj a pénztárba. Itt bankkártyáddal fizesd ki a vételárat. A voucher nem névre szól, egy kód az azonosítója, ami csak egyszer használható fel, figyelj arra, hogy ne kerüljön jogosulatlan kézbe. Egy ajándékutalvány egyszeri alkalomra, egy általános kurzuson való részvételre jogosít. A voucher-t beválthatod olyan kurzusra is, ami nem alapáron van meghirdetve, ekkor a különbözetet a beváltáskor online kell kifizetni.

A nálunk lévő voucher-ek bianco ajándékutalványok, így vásárlás után akár e-mailben, akár kinyomtatva el tudod juttatni az ajándékozott részére. Egy ajándékutalvány egyszeri alkalomra, egy általános kurzuson való részvételre jogosít. Amennyiben egyedi utalványt szeretnél, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@hello-chef.hu e-mail címen vagy itt az oldalon.

A voucher a vásárlás időpontjától egy évig váltható be, úgy, hogy a kiválasztott kurzus dátuma lehet egy évnél későbbi is. Az egy éven belül be nem váltott voucher kódja érvényét veszti, annak meghosszabbítására nincs lehetőség.

A ajándékutalvány nem használható fel a csoportos élményfőzéseken és minden olyan rendezvény esetén, ahol ez külön kiemelésre került.

Itt érhetsz el bennünket

Ha bármilyen kérdésed vagy kérésed van, keress minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken. Bízunk benne, hogy hamarosan Veled is együtt főzhetünk valami finomat.

Használjátok ki páros kedvezményünket!

Gyertek ketten, baráttal, barátnővel, házastárssal vagy kollégával, mi pedig a második jegy árából 25% kedvezményt adunk nektek.

Foglalj legalább két főre és a kedvezményt azonnal jóváírjuk a pénztár oldalon.