Barion Pixel

PÁROS KEDVEZMÉNY: Foglalj két helyet bármely kurzusunkra és a második jegy árából 25% kedvezményt adunk. Részletek >>

PÁROS KEDVEZMÉNY:
Foglalj két helyet bármely kurzusunkra és a második jegy árából 25% kedvezményt adunk.
Részletek >>

Minden kérdésedet megválaszoljuk

Jó helyen jársz, ha maradt még kérdésed. Itt témakörök szerint keresheted a válaszokat.

Általános kérdések

Itt találod az általánosságban felmerülő kérdéseket. Ha nem találtál választ a kérdésedre, akkor KATTINTS IDE és vedd fel velünk a kapcsolatot.

A Hello Chef egy hely. Egy konyha, ahol gasztronómiai utazások során megismerkedhetsz különböző nemzetek ételeivel, azok elkészítésének módjával, kipróbálhatsz eddig elkerült alapanyagokat, ismeretlen technológiákat. Mindezt egy interaktív, kellemes hangulatú workshop keretében úgy, hogy egy profi vezet végig az úton.

A tematikus foglalkozások során a meghirdetett menüt főzzük (vagy sütjük) meg. A program időtartama általában 3 óra, aminek a végén az elkészült ételeket közösen elfogyasztjuk, vagy akár haza is viheted a családnak. Ehhez kérjük, hozz magaddal dobozt, ezzel is csökkentve az eldobható műanyag felhasználást.

A workshopok során párban főzünk, ezért célszerű baráttal, barátnővel, családtaggal érkezni, de ha egyedül jönnél, akkor is szívesen látunk. A biztonságos konyhai munkavégzés miatt sajnos kísérőket nem tudunk beengedni a programra. A kiírt menü elkészítéséhez minden eszközt és alapanyagot biztosítunk, otthoni eszközt, alapanyagot nem hozhatsz be a konyhára.

Akkor sem kell lemondanod a Hello Chef élményről, ha valamilyen ételallergiád van, viszont ahhoz, hogy erre fel tudjunk készülni, időben – a jelentkezésed elküldésekor – jelezd felénk. Ebben az esetben mindent elkövetünk annak érdekében, hogy megfelelő alternatívát nyújtsunk neked. Amennyiben nem tájékoztatsz minket, a kurzust vezetőnek sokkal kevesebb lehetősége lesz a probléma orvoslására.

Gyakorlott séfek, cukrászok fogják vezetni a kurzusokat.  Az ő segítségükkel lazán végig tudod főzni a kiválasztott menüt, még akkor is, ha nincs különösebb gyakorlatod a konyhában.

Mindenkinek, aki szeretne néhány gondtalan órát utazni a gasztronómiában, miközben használható tudásra, új ismeretekre tesz szert egy jó hangulatú társaságban.

Mindenképpen. Garantáljuk, hogy a Hello Chef konyhájából mindenki sikerélménnyel távozik. Tudásodhoz, gyakorlottságodhoz mérten számíthatsz a séf támogatására. Hidd el, könnyebb, mint ahogy gondolnád! Ha mégis szeretnél némi támpontot az egyes kurzusok nehézségi szintjéről, figyeld a jeleket!

kezdő

⭐⭐ gyakorlott

⭐⭐⭐ haladó

A menük elkészítése minden esetben a vezető séffel együtt történik, így a legbonyolultabb munkafázisban is segít annak, aki nehezebben boldogul. Ha lesz olyan meghirdetett program, amihez a szokásosnál nagyobb rutin vagy konyhatechnológiai ismeret kell, azt minden esetben feltüntetjük a workshop leírásában.

A konyha veszélyes terep. A balesetek elkerülésének érdekében, és azért, hogy a főzések felnőttekre szabott tempóját tudjuk tartani, 12 év alatti gyermekek, még felnőtt párral sem vehetnek részt a kurzusokon. Figyeld a naptárunkat, lesznek kifejezetten gyerekek számára meghirdetett programok. 16 éves kor felett már felnőtt kíséret nélkül is részt vehetnek a kurzusokon.

A kurzus végén magaddal viheted az elkészült ételek receptjét, valamint az elkészített ételből el nem fogyasztott mennyiséget, hogy az otthoniak is meg tudják kóstolni a főztödet. Bízunk benne, hogy az átélt élmény, a közös főzés öröme is sokáig elkísér majd a program végeztével.

A Hello Chef Veszprém szívében, az Ady Endre utca 3. szám alatt található. Közvetlenül előttünk van lehetőség parkolni és tömegközlekedéssel is könnyen elérhetőek vagyunk.

Kérdések a kurzusokról

Itt találod a kurzusokkal kapcsolatos leggyakrabban felmerülő kérdéseket. Ha nem találtál választ a kérdésedre, akkor KATTINTS IDE és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kurzusra jelentkezni itt, a weboldalon keresztül tudsz. A foglalható foglalkozásokat a naptárból is ki tudod választani, de a KURZUSAINK menüpont alatt is böngészhetsz kedvedre.

Részvételi díj kifizetésére kizárólag online bankkártyás fizetéssel van lehetőséged.

Egyelőre a várólista sajon nem elérhető, viszont ha megírod nekünk, hogy milyen kurzusra mennél szívesen, tudunk értesíteni, ha újra meghirdetjük az adott progrmot.

Sajnos lemondásra 14 napon belül nincs mód, viszont a jelentkezés átruházható. Add el a jegyed, vagy ajándékozz meg valakit egy ilyen lehetőséggel.

Igen, a kurzust megelőző 14 napig van mód átjelentkezésre. Ehhez kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@hello-chef.hu e-mail címen, és írd meg, melyik programot mire cserélnéd.

Ha az esemény 14 napon belüli, lemondani, átfoglalni sajnos nincs lehetőségetek. Javasoljuk, keressetek magatok mellé társakat, akik örömmel részt vesznek egy Hello Chef programon.

Amennyiben a kiválasztott kurzuson van még szabad hely, semmi akadálya, szeretettel várunk benneteket. A részvételt a szokott módon – online jelentkezéssel – tudjátok magatoknak biztosítani.

Igen, ennek semmi akadálya. A vásárlás végén jelezd, hogy vouchert szeretnél beváltani, így a program a voucher értékével csökkenti az árat, a fennmaradó összeget online tudod kiegyenlíteni.

Páros kedvezmény

2023-ban szeretnénk benneteket arra bíztatni, hogy párosan gyertek hozzánk főzni, ezért a mostantól meghirdetett, januártól elérhető kurzusokra bevezetjük a páros kedvezményt. Gyertek ketten, baráttal, barátnővel, házastárssal vagy kollégával, mi pedig a második jegy árából 25% kedvezményt adunk nektek.

A kedvezmény részleteit, az egyéb felmerülő kérdésekre a választ itt olvashatjátok el.

A kedvezmény a kihirdetéstől visszavonásig tart.

A kedvezmény ugyanazon kurzusra történő több jegy egyidejű vásárlásakor jár. A kedvezményt a rendszer automatikusan érvényesíti, levonása a vásárlási folyamat legvégén, a pénztár oldalon fog megjelenni.

Voucher vásárlásakor nem él a páros kedvezmény, az ajándékutalványok ára változatlanul 22.000,-Ft

A voucher kódját vásárlás során írd be a megfelelő helyre, ekkor a kosárösszeg csökken a voucher összegével (22.000,Ft), a fennmaradó végösszeget pedig bankkártyával tudod rendezni.

Ilyen esetben azt javasoljuk, hogy csak egy ajándékutalványt válts be egyszerre, így a második jegyért a kedvezőbb, 25%-kal csökkentett árat kell kifizetned az online rendszerünkön keresztül. A másik vouchert egy másik kurzushoz fel tudod majd használni. Ha azonban ragaszkodsz a két utalvány egyidejű beváltásához, nem tudod érvényesíteni a páros kedvezményt, kosárösszegtől függetlenül mindkét voucher-edet elköltöd, ugyanis a különbözetet nem áll módunk visszafizetni.

A páros kedvezmény bevezetésével a 2023. januártól induló kurzusok jegyára az alábbiak szerint alakul.

1

jegy vásárlása esetén

  22 000 Ft

a jegy ára

2

jegy vásárlása esetén

  38 500 Ft

a jegyek ára

3

jegy vásárlása esetén

  60 500 Ft

a jegyek ára

4

jegy vásárlása esetén

  77 000 Ft

a jegyek ára

5

jegy vásárlása esetén

  99 000 Ft

a jegyek ára

6

jegy vásárlása esetén

115 500 Ft

a jegyek ára

7

jegy vásárlása esetén

137 500 Ft

a jegyek ára

8

jegy vásárlása esetén

154 000 Ft

a jegyek ára

9

jegy vásárlása esetén

176 000 Ft

a jegyek ára

 

Ha tízen, vagy többen jönnétek hozzánk ugyanarra a kurzusra főzni, kérjétek egyedi csoportos élményfőzésre ajánlatunkat.

Kérdések a vouceherről

Itt találod a voucher-rel kapcsolatos leggyakrabban felmerülő kérdéseket. Ha nem találtál választ a kérdésedre, akkor KATTINTS IDE és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Válaszd ki a számodra megfelelő időpontot, a neked tetsző kurzust, és kattints a jelentkezés gombra. Kezdd el a vásárlási folyamatot, a kosár oldalon add meg az utalványon szereplő egyedi kódot, majd fejezd be a vásárlást. Amennyiben a voucher értéke kevesebb, mint a kiválasztott programé, a különbözetet online tudod kiegyenlíteni. Ezután figyeld a postafiókod, oda fog érkezni a visszaigazolás. Egy kódot csak egyszer lehet felhasználni, ezért figyelj, nehogy illetéktelenek kezébe kerüljön az utalványod. Ha nem sikerül a beváltás, valószínűleg vagy lejárt a kód, vagy már korábban felhasználásra került.    

Ajándékutalvány vásárlásra a weboldalon keresztül van lehetőség, a vásárolni kívánt darabszámot tedd a kosaradba, majd menj a pénztárba. Itt bankkártyáddal fizesd ki a vételárat. A voucher nem névre szól, egy kód az azonosítója, ami csak egyszer használható fel, figyelj arra, hogy ne kerüljön jogosulatlan kézbe. Egy ajándékutalvány egyszeri alkalomra, egy általános kurzuson való részvételre jogosít. A voucher-t beválthatod olyan kurzusra is, ami nem alapáron van meghirdetve, ekkor a különbözetet a beváltáskor online kell kifizetni.

A nálunk lévő voucher-ek bianco ajándékutalványok, így vásárlás után akár e-mailben, akár kinyomtatva el tudod juttatni az ajándékozott részére. Egy ajándékutalvány egyszeri alkalomra, egy általános kurzuson való részvételre jogosít. Amennyiben egyedi utalványt szeretnél, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az info@hello-chef.hu e-mail címen vagy itt az oldalon.

A voucher a vásárlás időpontjától egy évig váltható be, úgy, hogy a kiválasztott kurzus dátuma lehet egy évnél későbbi is. Az egy éven belül be nem váltott voucher kódja érvényét veszti, annak meghosszabbítására nincs lehetőség.

A ajándékutalvány nem használható fel a csoportos élményfőzéseken és minden olyan rendezvény esetén, ahol ez külön kiemelésre került.

Ha maradt megválaszolatlan kérdésed, írj nekünk!

Kérdés

Itt érhetsz el bennünket

Ha bármilyen kérdésed vagy kérésed van, keress minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken. Bízunk benne, hogy hamarosan Veled is együtt főzhetünk valami finomat.

Használjátok ki páros kedvezményünket!

Gyertek ketten, baráttal, barátnővel, házastárssal vagy kollégával, mi pedig a második jegy árából 25% kedvezményt adunk nektek.

Foglalj legalább két főre és a kedvezményt azonnal jóváírjuk a pénztár oldalon.