Barion Pixel

PÁROS KEDVEZMÉNY: Foglalj két helyet bármely kurzusunkra és a második jegy árából 25% kedvezményt adunk. Részletek >>

PÁROS KEDVEZMÉNY:
Foglalj két helyet bármely kurzusunkra és a második jegy árából 25% kedvezményt adunk.
Részletek >>

Thai Kaland

Közelgő időpontok

A konyhánk előtted is nyitva áll

Ajándékozz élményfőzést

El tudsz képzelni ennél jobb ajándékot? Egy közelgő születésnapra, évfordulóra, vagy bármilyen jeles eseményre a Hello Chef élményfőzés telitalálat!

Ajándékozottad szabadon választhat kurzusaink és időpontjaink közül, így teljesen személyre szabott lesz a meglepetése. Kattints a gombra és nézd meg a részleteket!

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Itt találod a kurzussal kapcsolatos leggyakrabban felmerülő kérdéseket. Ha nem találtál választ a kérdésedre, akkor KATTINTS IDE és vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kurzusra jelentkezni itt, a weboldalon keresztül tudsz. A foglalható foglalkozásokat a naptárból is ki tudod választani, de a KURZUSAINK menüpont alatt is böngészhetsz kedvedre.

Részvételi díj kifizetésére kizárólag online bankkártyás fizetéssel van lehetőséged.

Egyelőre a várólista sajon nem elérhető, viszont ha megírod nekünk, hogy milyen kurzusra mennél szívesen, tudunk értesíteni, ha újra meghirdetjük az adott progrmot.

Sajnos lemondásra 14 napon belül nincs mód, viszont a jelentkezés átruházható. Add el a jegyed, vagy ajándékozz meg valakit egy ilyen lehetőséggel.

Igen, a kurzust megelőző 14 napig van mód átjelentkezésre. Ehhez kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@hello-chef.hu e-mail címen, és írd meg, melyik programot mire cserélnéd.

Ha az esemény 14 napon belüli, lemondani, átfoglalni sajnos nincs lehetőségetek. Javasoljuk, keressetek magatok mellé társakat, akik örömmel részt vesznek egy Hello Chef programon.

Amennyiben a kiválasztott kurzuson van még szabad hely, semmi akadálya, szeretettel várunk benneteket. A részvételt a szokott módon – online jelentkezéssel – tudjátok magatoknak biztosítani.

Igen, ennek semmi akadálya. A vásárlás végén jelezd, hogy vouchert szeretnél beváltani, így a program a voucher értékével csökkenti az árat, a fennmaradó összeget online tudod kiegyenlíteni.

Itt érhetsz el bennünket

Ha bármilyen kérdésed vagy kérésed van, keress minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken. Bízunk benne, hogy hamarosan Veled is együtt főzhetünk valami finomat.

Használjátok ki páros kedvezményünket!

Gyertek ketten, baráttal, barátnővel, házastárssal vagy kollégával, mi pedig a második jegy árából 25% kedvezményt adunk nektek.

Foglalj legalább két főre és a kedvezményt azonnal jóváírjuk a pénztár oldalon.